Emma, nya egenskaper...

Emma har sin vana trogen spenderat större delen av helgen i sin vagn, sovandes. Jag har svårt att förstå att man kan sova så mycket men det är bara att passa på att njuta, det vänder säkert snart och då får vi inget gjort. Mysigt när hon sover men ännu mysigare när hon är vaken för nu börjar vi se lite mer personlighet.

Ett bubblande barnskratt har infunnit sig nu när man busar med henne och hon skrattar gott när vi leker alla typer av lekar med mycket rörelse i.

I lördags fick vi ett smakprov på vad som kommer framöver... vi tittade på Hockey och hade svårt att höra vad kommentatorerna på TV s för vi hade en egen kommentator här hemma. Emma "pratade" på och höll låda konstant under de två första perioderna. Sen blev hon trött o somnade. Men det var inte tyst i fem sekunder så länge spelet var igång på isen. Tjo och ho-hoande hela tiden. Vi kan dock inte säga vilket lag hon hejjar på än.

I söndags fick Emma bada, har nu upptäckt att det är rätt skönt att bada för oj vad arg hon blir när det är dags att gå ur vattnet som till slut blev rätt kallt.
Så i fortsättningen får hon nog bada i stora badkaret med mamma för då kan vi hålla på längre. Dags att införskaffa lite badleksaker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0